Nyheder

                                            
    
 

 

 

 

 

 

 

                  

 

 

 

Efterår / Vinter

 

Vinteren er over os, med lave temperaturer til følge, og i den forbindelse er der lige et par små ting man skal huske, hvis ikke det skal koste kassen senere.

1.  Sørg for, at der er lukket lidt op for varmen i dine radiatorer, også i normalt ubenyttede rum. Der findes normalt en lille stjerne på håndtaget til termostaten, som angiver, at den skulle være sikret mod frost, men det er uden garanti, da der som bekendt findes fejl alle steder, også på termostater, så stil den hellere på 1 i stedet for, så er du bedre sikret.

2.  Sørg for at lukke af for eventuelle vandhaner der befinder sig udenfor i haven. Det skal siges, at der findes udendørs haner der fra fabrikken er sikret mod frost. Det er især de vandhaner der går ud gennem væggen, der er sikrede, men det er let, at undersøge, for, hvis man har åbnet hanen uden slange på, og lukker den igen, så vil der løbe mere vand ud efter den er lukket, end der er normalt.
En af typerne hedder "MORA", men der findes nok flere.

3.  En sidste ting er, at man ikke skal glemme sommerboligen, den er ligeså udsat som helårsboligen, men uden opsyn i længere tid, og, hvis uheldet er ude, fosser der mange liter vand ud i døgnet, selv fra et relativt lille hul i et rør, og du opdager det ikke før næste gang du ser til sommerboligen, og så er det for sent.

Til slut vil jeg ønske alle et godt nytår.


Copyright © vvs hjælp online 2002 (all rights reserved)
siden blev senest opdateret 05-11-21.

Siden ses bedst i 1024 x 768
 Webmaster: bent@bhvvs.dk (Bent Hansen)